We want you!

Hos Okklu.dk vil vi rigtig gerne del de fantastiske oplevelser omkring okklusionstræning, derfor søger vi nu to, der vil være Okklurator i februar. Som Okklurator skal du først og fremmest have fokus på at passe din okklusionstræning efter okklu.dk’s træningsprincipper. Du bliver tilknyttet okklu.dk’s kompetente træningsteam, der vil rådgive dig i forhold til træningsprogrammer, øvelser og implementeringen af okklusionstræning i din hverdag.We want you for Okklurator i februar

Løbende gennem forløbet beder vi dig beskrive, dokumentere og fortælle om dine oplevelser med okklusionstræning generelt og okklu.dk’s træningsprincipper i særdeleshed. Det betyder, at dine billeder vil blive uploadet på okklu.dk’s hjemmeside, sociale medier og benyttet i andre sammenhængende, hvor du som OKKLU-rator kan være med til at inspirere andre.

Forløbet er en sammenhængende måned og du aftaler i samarbejde med okklu.dk’s træningsteam, hvilke parametre din udvikling skal måles ud fra når forløbet er afsluttet.

Du kan blive Okklurator i februar, hvis du har købt et par okklusionsbånd fra okklu.dk, det eneste du skal gøre for at komme i betragtning, er at skrive en begrundelse for, hvorfor netop du skal være månedens Okklurator og sende det til kontakt@okklu.dk Vil du gerne være Okklurator, men har endnu ikke har købt dine okklubånd, så skynd dig at få dem købt på www.okklu.dk, hvor du får gratis og hurtig levering.

1 kommentar

Philippe-Albert Hesselmann

Hej – jeg R Spinning/Bike instruktør i Fitness DK Hørsholm.
Jeg vil gerne være jeres ambassadør i Hørsholm. Hvis I R interesseret kan I kontakte mig??
Dbh
Philippe

Indsend en kommentar